У Рожищі представили нового керівника дитячого реабілітаційного центру

0
-6
У Рожищі представили нового керівника дитячого реабілітаційного центру
Колективу Рожищенського навчально-реабілітаційного центру для дітей з порушеннями опорно-рухового апарату представили нову керівницю Тамару Сітовську. Як відомо, саме її кандидатуру погодили депутати на сесії Волинської обласної ради 16 травня.

Представлення відбулося у п’ятницю, 24 травня, інформує прес-служба Волинського «УКРОПу».

Представляти колективу нову керівницю закладу разом із першим заступником голови Волиньради Олександром Пирожиком прибув радник голови обласної ради, очільник Волинської парторганізації «УКРОПу» В’ячеслав Рубльов.

Звертаючись до педагогів, В’ячеслав Рубльов зазначив, що з призначенням нового керівника колектив навчально-реабілітаційного центру матиме змогу переймати досвід та проявляти ініціативи у підходах до роботи та додав: такі заклади необхідні області, адже тут вчаться діти з особливими потребами, яких навчають адаптовуватися до повноцінного життя.

«Також варто відзначити й те, що співпраця із Волинською обласною радою буде продовжуватися і депутатський корпус на чолі з Ігорем Палицею буде підтримувати цей заклад, – сказав В’ячеслав Рубльов. – Минулого року в цьому центрі дуже багато чого зроблено силами благодійників та педагогічного колективу: і перший клас нової української школи, і кімнати для фізичної реабілітації та психологічної підтримки. Зараз перед закладом стоять нові виклики і нові завдання, з якими, переконаний, працівники навчально-реабілітаційного центру впораються».

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні