У волинському санаторії завдяки благодійникам відпочивають особливі діти. ФОТО

0
6
У волинському санаторії завдяки благодійникам відпочивають особливі діти. ФОТО
У санаторії матері і дитини «Пролісок» на Волині за кошти благодійників відпочивають учні Рожищенського навчально-реабілітаційного центру для дітей із порушеннями опорно-рухового апарату.

Це вже другий відпочинок дітлахів, який став можливим завдяки співпраці колективу оздоровниці із благодійниками. Як відомо, безплатне проживання та лікування дітей забезпечує санаторій, а гроші на харчування переказують меценати.

«Такий відпочинок дітей із Рожищенського навчально-реабілітаційного центру став доброю традицією для санаторію. Цього разу до нашої благодійної акції долучилися працівники юридичного управління ГУ ДФС у Волинській області та навіть надійшли кошти з-за кордону, зокрема з Ізраїлю», – зазначила директор санаторію Оксана Бугайчук.

Зауважимо, що до доброї справи, яку започаткували у «Проліску», може долучитися кожен.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні