У Луцьку відбулося Свято морозива від ТМ «Рудь»*

0
-5
У Луцьку відбулося Свято морозива від ТМ «Рудь»*
Кілька тисяч дітей і дорослих взяли участь у традиційному Святі Морозива у Луцьку від лідера українського ринку морозива – торгівельної марки «Рудь».

Традиційний захід, який п’ятнадцятий рік поспіль проводить компанія «Рудь», відбувся у Луцьку в неділю, 2 червня, у центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки.

Для створення святкового настрою на вході в парк встановили символічну арку з кульками.



Гостей зустрічали аніматори, з якими охоче фотографувалися діти.



Також організатори облаштували декілька фотозон. До речі, сфотографувавшись тут із продукцією торгівельної марки «Рудь», можна взяти участь в інтерактивному конкурсі. Для цього потрібно розмістити фото на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram із хештегом #svyatorud2019, відкривши профіль і дозволивши публічний перегляд фотографії. Відтак організатори за допомогою сервісу генератора випадкових чисел визначать переможця, який отримає головний приз – набір для пікніка, а також кількох переможців додаткових розіграшів. На них чекають подарунки: термосумка, сумка для пляжу, рушник.

Більше дізнатися про це можна з офіційної сторінки Свята морозива «Рудь»: https://svyato.rud.ua/#svyato



Але призів насправді набагато більше. Всі учасники конкурсів на Святі морозива в Луцьку отримали пам’ятні сувеніри: браслети, ручки, зошити, блокноти, надувні кульки.



«Щороку компанія «Рудь» вдосконалює програму Свят морозива, збільшує кількість атракціонів, проводить нові майстер-класи, – розповів Петро Рудь, президент компанії «Рудь» – АТ маслозавод». – Цього року ми пропонуємо велике різноманіття розваг, щоб якнайкраще відповідати гаслу «100% святково». Ми вдячні кожному споживачеві за висловлену довіру. Обіцяю, що торгівельна марка «Рудь» і надалі працюватиме над тим, аби залишатися фаворитом наших маленьких та дорослих поціновувачів морозива».

Палатки з атракціонами від ТМ «Рудь» розмістилися по обидва боки вздовж центральної алеї парку. Аби отримати квиток на будь-який атракціон, потрібно було купити 1 порцію будь-якого смачного морозива виробництва ТМ «Рудь».



Також на святі було багато локацій, вхід на територію яких для участі в розвагах був вільним. За таким принципом діяла зона для наймолодших відвідувачів «Бейбідром», танцювальна зона «Just Jump», спортивна зона «Street Sport», родинна зона «Обійми фест».



Впродовж усіх чотирьох годин свята з учасниками спілкувався зі сцени ведучий, який пропонував узяти участь в конкурсах, розвагах, вікторинах, як командами, так і особисто. За що кожен учасник отримав сувенір.



За словами маркетолога Тетяни Хомяк, торгівельна марка «Рудь», як соціально відповідальна компанія, піклується про добробут родин, прагне, щоб сім’я зібралася разом та весело провела час.

Упродовж всього Свята морозива відвідувачів було стільки, що між ними яблуку було ніде впасти. Діти прагнули взяти участь в атракціонах, які найбільше їм сподобалися. А вибір чималий.

Тут і водяні батли, і дартс, і мінігольф, і риброрвля, і танцювальний інтерактивний батл.



Діти збирали «яблука», що сипалися на них із «фруктового саду», розмальовували іграшковий дім, шукали пару для зображення, тішилися своїм аквагримом і миттєвим тату, які наносили на них спеціалісти.



Усі охочі могли спробувати свої сили у виготовленні цікавих виробів: прикрас для волосся, закладок, іграшок, подарункових коробочок.

Та найголовніше чого вдалося досягти організаторам Свята морозива від ТМ «Рудь» – це створення чудового настрою.

До побачення, Свято морозива від ТМ «Рудь»! До нових зустрічей у Луцьку!


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні