У Луцьку студенти врятували від смерті чоловіка, який намагався перепливти ставок

0
0
У Луцьку студенти врятували від смерті чоловіка, який намагався перепливти ставок
У Луцьку студенти витягнули з води чоловіка, який намагався перепливти ставок і ледь не втопився.

Про це на своїй сторінці у "Фейсбуці" повідомив речник обласного управління ДСНС Волині Володимир Нестеров.

"4 червня на Теремнівській водоймі у м.Луцьку рятувальники міського комунального поста надали вчасну і кваліфіковану допомогу потопаючому. Обідньої пори один з багатьох відпочивальників, 32-річний Володимир П., вирішив перепливти ставок, але не розрахував свої сили і почав тонути на середині водойми", – йдеться у повідомленні.

Плавці-рятувальники Андрій Дуда, студент 4-го курсу Луцького педагогічного коледжу і Андрій Наумов, студент 3-го курсу Східноєвропейського Національного університету, які чергували на рятувальному посту, побачили сигнали про допомогу, кинулись у воду і змогли витягнути потопаючого на берег. Людина була без ознак життя: дихання і пульс не прослуховувалися.

Тоді хлопці викликали «швидку» і розпочали реанімаційні заходи – непрямий масаж серця і штучне дихання. Через 4 хвилини потерпілий почав дихати, прибули медики.

Карета швидкої допомоги госпіталізувала чоловіка в реанімаційне відділення міської лікарні. Медики констатували, що якби не своєчасна допомога від рятівників, потерпілий міг загинути.

Готується клопотання про заохочення юнаків.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні