Таксист, який спричинив ДТП у Лищі під Луцьком, причетний до чотирьох смертей

2
0
Таксист, який спричинив ДТП у Лищі під Луцьком, причетний до чотирьох смертей
Таксист, якого нещодавно затримали під Луцьком у стані алкогольного сп’яніння, причетний до смерті чотирьох людей.

Про це повідомляє ІА "Волинські новини".

Нагадаємо, 25 травня на в’їзді в село Лище небайдужі лучани затримали водія однієї із луцьких служб таксі. Таксист «підрізав» один із автомобілів на проїжджій частині та ледве не збив з жінку з коляскою поблизу автозаправки, через що й викликав підозру в очевидців. Інцидент трапився близько 21-ї години. Небайдужі лучани наздогнали порушника й викликали поліцію.

У листопаді в 2007 році, будучи нетверезим, він не впорався з керуванням автомобіля, внаслідок чого транспортний засіб із чотирма пасажирами, включаючи його вагітну дружину, впав у штучну водойму.

Тоді у салоні автомобіля марки Mercedes-Benz W123 перебувало шість осіб разом із водієм. Коли ж водій побачив, що автівка летить у ставок, вистрибнув із транспортного засобу разом із ще одним пасажиром, який перебував на місці поруч із водієм.

Інші четверо пасажирів серед яких перебувала й вагітна дружина водія, загинули, не змігши вибратись з автомобіля. Тоді загинуло три жінки і один чоловік.

У той же час, поки у салоні авто помирала вагітна дружина та інші пасажири, горе-водій втік з місця ДТП. І лише через декілька годин після аварії правоохоронці його знайшли. Винуватцем аварії виявився мешканець села Лище 1973 року народження.

За словами очевидців, після того, як транспортний засіб підняли з дна водойми, в усіх пасажирів під нігтями була фарба – вони, намагаючись вибратися з автомобіля, обдерли оббивку салону і дряпали двері.







Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
пригадую історію з падінням мерса в став біля млина. кінчена людина.
Відповісти
давно пора на нари
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні