--> Серіал «Чорнобиль» спричинив туристичний бум в зону відчуження | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Серіал «Чорнобиль» спричинив туристичний бум в зону відчуження

0
2
Серіал «Чорнобиль» спричинив туристичний бум в зону відчуження
Туристичні компанії фіксують збільшення кількості бажаючих потрапити на екскурсію до зони відчуження навколо ЧАЕС.

Для клієнтів уже навіть розробили спеціальні тури по місцях, які зображені у драмі, розповідає ТСН.

Перед контрольним пунктом Дитятки із самого ранку утворюється черга з автобусів. Перед в'їздом туристи вишиковуються у чергу за сувенірами – купують усе: магніти, кухлі, футболки, аби там лише було намальоване щось із Чорнобиля.

Попит на тури за мотивами серіалу справді зростає. "Нам зараз кожен тур треба коригувати під серіал. Будуть такі, які задаватимуть питання: слухайте, я ж дивився. А як воно було насправді", - каже засновник туристичної фірми Ярослав. У музеї Чорнобиля в Києві на юрбу фанатів серіалу ще чекають, але запевняють, що можуть розповісти не менше цікавих подробиць, аніж працівники зони відчуження. Там також міркують над спеціальною екскурсією – дослідження катастрофи мовою документів.

«Чорнобиль» (англ. Chernobyl) — п'ятисерійний британо-американський міні-серіал, зрежисований Крейгом Мезіном та Юганом Ренком. Прем'єра історичної драми спільного виробництва американського кабельного каналу HBO та британського Sky Atlantic відбулася 6 травня 2019 року. Події сюжету розгортаються після вибуху реактора на Чорнобильській атомній електростанції, однієї із найбільших техногенних катастроф в історії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні