Поблизу селища Колки організовують православний молодіжний табір

0
0
Поблизу селища Колки організовують православний молодіжний табір
Поблизу селища Колки діятиме православний молодіжний табір.

19–26 червня його організовує Управління єпархії з благословіння митрополита Луцького і Волинського Михаїла. Про це повідомляє Управління Волинської єпархії ПЦУ.

У наметовому містечку, розташованому в урочищі Білі Береги, у сосновому лісі на мальовничому березі річки Стир, молодь творитиме християнську спільноту, спілкуватиметься з новими друзями і, звичайно, активно відпочиватиме.

У програмі: богослужіння, бесіди зі священниками, екскурсії, спортивні та інтелектуальні ігри, пісні під гітару біля вогнища тощо.

Реєстрація майбутніх таборян – до 15 червня. Необхідно зголоситися за телефоном (095) 538-05-87 (о. Юрій). Для реєстрації потрібно подати такі дані майбутнього учасника табору: прізвище, ім’я, по батькові, дата народження, поштова й електронна адреси, телефон. Прохання зголошуватися завчасно, кількість місць обмежена!

Для участі в таборі необхідно взяти речі: спальний мішок, туристичний килимок, ліхтарик, спортивний одяг, купальник закритого типу/плавки, дощовик і теплий одяг на випадок негоди, одяг для богослужінь (для дівчат – довга спідниця, хустка, блузки з закритими плечима; для хлопців – штани й сорочка), засоби особистої гігієни та від комах, аптечку, а також декілька маленьких подарунків для гри.

Доїзд: від луцького кафедрального собору Святої Трійці 19 червня о 8:00 учасники централізовано автобусами їдуть до місця таборування. Повернення – 26 червня о 16:00 до Луцька.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні