У поліклініці в черзі до лікаря померла жінка

5
-8
У поліклініці в черзі до лікаря померла жінка
У столичному медзакладі жінка померла у черзі до лікаря.

Інцидент трапився у четвер, 13 червня, в Консультативно-діагностичному центрі Солом'янського району, повідомляє "Інформатор".

Зі словами родичів загиблої, вони привезли жінку в поліклініку, де вона чекала своєї черги до лікаря на третьому поверсі медустанови. Раптово жінці стало зле і вона померла прямо на лавочці перед кабінетом лікаря.

Рідні додали, що у загиблої не було якихось серйозних захворювань, але напередодні смерті вона скаржилася на слабкість. Викликали "швидку", проте на виклик лікарі їхати відмовились.

На місці працювала слідчо-оперативна група. Деталі події встановить слідство.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
О це плоди медичної реформи,про що говорити якщо лікарі відмовляються до дітей їхати,а до пенсіонерів ,то взагалі мови не має,дожилися!!!!!
Відповісти
Розумію, всі звикли до того, що ЕМД їздить до всіх і вся. Бо температура 39, бо тиск високий, бо в дитини якийсь висип.
Але зрозумійте і тих хто на ці виклики приїздив. Приїхати і мамі пальцем тикнути, що ПРИ ВИСОКІЙ температурі ПОТРІБНО ОБОВ'ЯЗКОВО ДАВАТИ ЖАРОЗНИЖУВАЛЬНІ ПРЕПАРАТИ, які є в кожній аптеці.
Чи пенсіонерові с гіпертонією чи гіпотонією, що потрібно пити препарати від тиску.

Для цього є сімейні лікарі, які можуть надати рецепт/направлення, призначити курс лікування.

Швидка медична допомога(Екстренна медична допомога) для того і є, щоб надавати допомогу при невідкладних станах ( зупинка серця, судоми, жовчна або ниркова коліка і так далі ).

На рахунок виїздів сімейних лікарів. Вони теж люди, які не можуть розірватися на 10 пацієнтів.

Якщо щось не так, Вас не влаштовує медична установа, то прапор Вам в руки і йдіть скаржитися, це передбачено Конституцією України.
Додам, що реформа справді з дірками, але в цьому є як провина влади, так і провина людей, які завжди запльовують щось нове. Консерватори.
Відповісти
Медична реформа в дії!
Відповісти
До чого тут медична реформа?
Відмовилася їхати до лікаря, було зле, але все одно відмовилася. Рідні завезли самі.
Людина сама обирає свій шлях. Тим паче, де тут написали, що вона померла без допомоги? Люди не побачили, що жінка знепритомніла?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні