У Луцьку перевірили ремонти в школах

0
-2
У Луцьку перевірили ремонти в школах
У навчальних закладах міста тривають ремонтні роботи. 14 червня виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт, радник міського голови Ігор Поліщук та начальник управління освіти Зіновія Лещенко перевірили хід ремонтних робіт у школах.

Про це повідомила прес-служба Луцької міськради.

Триває капітальний ремонт спортзалу в загальноосвітній школі №20. Там стіни обшивають дерев’яною шалівкою, ремонтуватимуть підлоги.

Здійснено повну реконструкцію у відповідності із державними нормами системи електропостачання спортивної зали, замінено освітлення, встановлено аварійні вимикачі. Капітально відремонтовано стелю.


Широкого спектру робіт потребує спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №5. Розбитий асфальт на подвір’ї закладу планують замінити на бруківку. У школі планують оновити вбиральні.


Оновлять санвузли у навчально-виховому комплексі «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №22 – ліцей». Також у цій школі завдяки благодійній допомозі дирекції закладу вдалось облаштувати нову креативну кімнату, та своїми силами доглядати за нещодавно зведеним навколо школи сквером.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні