На Житомирщині дитина випала з дев’ятого поверху

0
1
На Житомирщині дитина випала з дев’ятого поверху
13 червня у місті Бердичеві трапилась ситуація з падінням малолітньої дитини з вікна багатоповерхівки.

Маленький хлопчик, залишившись на кілька хвилин без догляду, упав з 9-го поверху. У тяжкому стані дитину було госпіталізовано, повідомляють у поліції Житомирської області.

Близько 17 години до Бердичівського відділу поліції надійшло повідомлення з медичного закладу про госпіталізацію до реанімаційного відділення малолітню дитину, 1,7 років, який випав з вікна квартири, розташованої на 9-му поверсі багатоквартирного будинку у райцентрі.

Попередньо було з’ясовано, що хлопчик під час хвилинної відсутності матері у кімнаті зіп’явся спочатку на тумбу біля вікна, а потім на підвіконня і, перехилившись, упав униз. Нині за життя дитини борються медики. З дорослими членами сім’ї працівники поліції провели серйозну профілактичну роботу.

"Ми знову і знову закликаємо усіх жителів регіону, які мають на вихованні малолітніх діток, відповідальніше ставитись до своїх батьківських обов’язків і ні на хвилину не залишати дітвору без належного нагляду і уваги. Дорослим варто усвідомити, що хвилинна неуважність з їх боку може коштувати здоров’я і життя дитини", – прокоментувала начальник підрозділу ювенальної превенції Житомирщини Наталія Гончарук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні