У селі на Волині облаштують рекреаційну зону: показали проект

0
-3
У селі на Волині облаштують рекреаційну зону: показали проект
На Ковельщині в селі Дубове облаштують рекреаційну зону.

Про це написав у "Фейсбуці" та показав проект рекреаційної зони сільський голова Дубового Роман Троцюк.

Він розповідає, що в селі впродовж двадцяти років не було громадської водойми, де жителі змогли б покупатися, відпочити.

"Водойму за благодійні кошти викопали. Уже підготовлено площу для облаштування відпочинкової зони. Було проведено два засідання робочих груп. На одному були присутні зацікавлені жителі громади та учні Дубівської школи. Були запропоновані основні елементи відпочинкової зони. На другому засіданні сільський голова та депутати села Дубове шукали шляхи реалізації проекту. Можливості залучити партнерів та спонсорів. Було ухвалено рішення залучити максимально жителів села до реалізації проекту", – розповів Роман Троцюк.

За його словами, депутати села працюватимуть на своїх округах. Збиратимуть кошти, шукатимуть людей готових долучитися до виконання робіт, адже усе залежить від спільної праці.

"Тільки ми в силах створити для себе гарні умови для відпочинку. Просимо долучитись небайдужих до проекту «Рекреаційна зона за пасікою»" – зазначив сільський голова Дубового.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні