Якою буде нова Адміністрація Президента за 300 мільйонів. ФОТО

2
-1
Якою буде нова Адміністрація Президента за 300 мільйонів. ФОТО
У четвер, 20 червня, Президент Володимир Зеленський підписав указ про реорганізацію адміністрації, і відтепер офіс глави держави переїжджає з Банкової на Європейську площу.

Він базуватиметься в Українському домі, пише "ТСН"

Усі вимоги Президента архітектори готові втілити в Українському домі. Пропонуємо декілька слайдів з концепції майбутньої Адміністрації Президента – який усе матиме вигляд, можна роздивитися на нашому інтерактивному макеті:



Український дім розташований на історичному місці, тож зовні кардинально нічого переробляти не будуть. До будівлі зроблять чотири заїзди, з підземними паркінгами на 136 місць. Для президентської команди під паркінг переобладнають підвал, а для гостей – зведуть новий.

Сонячних панелей не буде, бо нема куди ставити, підлогу пронизають спеціальними кабелями, які взимку будуть гріти будівлю, а влітку – охолоджуватимуть.



Згідно з концепцією, перший поверх буде відкритим для людей, офіс президента розміститься на 3, 4 і 5 поверхах, а президентські апартаменти – на четвертому з видом на Європейську площу.

Чи перекриватимуть Європейську площу для машин, автори проекту наразі не знають. Людей, що ходять перед Українським домом на рендері, кажуть, намалювали для антуражу. Коли ж перший трактор приїде рити під будівлю, теж ще не прогнозують.



Загалом на реалізацію намальованого виділили півроку. Вартість робіт обійдеться у понад 300 мільйонів гривень, і, як запевняють у команді Президента, з бюджету не витратять ні копійки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Немає де грошей подіти
Відповісти
Найбідніша країна європи
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні