--> Оголені чоловіки заполонили центр міста і каталися в громадському транспорті. ФОТО. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Оголені чоловіки заполонили центр міста і каталися в громадському транспорті. ФОТО. ВІДЕО

0
-7
Оголені чоловіки заполонили центр міста і каталися в громадському транспорті. ФОТО. ВІДЕО
У Львові 21 червня чоловічий ватерпольний клуб «Динамо» святкував своє 70-річчя.

В обідню пору ватерполісти зібрались у центрі міста біля Ратуші, у своїй звичній спортивній формі - плавках та ватерпольних шапочках. Городяни та туристи охоче селфилися з "іхтіандрами" і висловлювали захоплення статурами спортсменів при цьому жодних нарікань на те, що чоловіки прогулюються центром міста у плавках ніхто не висловлював, повідомляє "УНІАН".

Потім ватерполісти проїхали у львівських трамваях, викликаючи здивування і зацікавленість серед пасажирів, де роздавали запрошення на матчі фіналу Кубка України-2019 з водного поло серед чоловіків, які відбудуться у Львові 22-23 червня.

"Спорт – це не лише азартне, але й яскраве видовище. Де тенісистки – кричать, хокеїсти – б’ються, а ватерполісти – не соромляться демонструвати ідеальне тіло. І в багатьох уболівальників та спортсменів любов до водного поло почалася із першого погляду на його гравців», - зазначили у прес-службі ватерпольного клубу "Динамо".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні