Як у Луцьку випускникам медалі вручали. ФОТО

3
4
Як у Луцьку випускникам медалі вручали. ФОТО
У Луцьку відбулося урочисте вручення золотих та срібних медалей випускникам шкіл та ліцеїв обласного центру Волині.

Захід організували у вівторок, 25 червня, в актовій залі Палацу культури міста.

На урочистості були присутні митрополит Луцький та Волинський Михаїл, секретар міськради Григорій Пустовіт, голова постійної комісії Луцької міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови Майя Шостак, начальниця управління освіти Зіновія Лещенко.

Перед початком вручення виступив митрополит Луцький та Волинський Михаїл, який благословив випускників та побажав всім здійснення всього задуманого.

«Побільше мрійте. Один із чоловіків, який прожив 90 років, казав, що має один нерозкаяний гріх – мало мріяв. І якби уявити, скільки людина за ці роки зробила, а кається, що мало мріяла, я бажаю вам побільше мріяти. Перед вами відкриті всі дороги, усі можливості. Але рай – це не біблійний вислів. Це те, що ми робимо тут, на землі. Тут – в Україні, ми можемо побудувати рай, щасливе сьогодення. Любіть свою Батьківщину, своїх батьків. Еліксир щастя, радості та довголіття – це повага до батька та матері», – сказав владика Михаїл.



Секретар Луцькради Григорій Пустовіт розповів, що цьогоріч медалі отримали 128 учнів навчальних закладів міста, а це більше ніж минулоріч.

«Я хочу подякувати всім вчителям, які навчали, переймалися, допомагали. Шановні випускники, завжди пам'ятайте, що ваш успіх – це успіх ваших батьків та вчителів. Ви – продукт їхньої роботи, таланту, педагогічного хисту. Дякую вчителям та директорам шкіл за ці 128 переможців», – виступив Григорій Пустовіт.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Медалі це пережиток радянського союзу
Відповісти
Про пережиток говорять ті, які самі не мали таких успіхів в навчанні! Молодці ! Рада за таких дітей, велика подяка батькам і вчителям !
Відповісти
А толку з тих медалей чи оцінок в школі, НУЛЬ. Вже життя показало, що школа ніякий не показник майбутнього людини.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні