У центрі Луцька на вулиці робитимуть зачіски і манікюр

0
2
У центрі Луцька на вулиці робитимуть зачіски і манікюр
Волинська обласна служба зайнятості проведе «Територію майстерності» у Луцьку на Театральному майдані.

Захід відбудеться у четвер, 27 червня, і триватиме з 10-ї до 14-ї години.

Упродовж дня на Театральному майдані Луцька відбуватимуться цікаві майстер-класи. Дівчата зможуть зробити манікюр чи макіяж, змінити зачіску просто неба. Флористи навчать охочих робити прекрасні квіткові композиції, ковалі – працювати з горном, а кравці покажуть тонкощі свого фаху.

Не менш цікавою буде презентація слюсарів, верстатників та електрозварників. Серед іншого – умільці відродять забуті промисли, зокрема, соломникарство, гончарство та бджільництво.

Окрім того, під час заходу презентуватимуть послуги служби зайнятості, ознайомлюватимуть із освітніми можливостями центрів професійно-технічних навчальних закладів щодо підготовки кваліфікованих кадрів, відбуватимуться зустрічі з роботодавцями.

Лучанам та гостям міста випаде можливість поспілкуватися з роботодавцями, стати свідками батлу престижних вакансій та обрати професію з допомогою служби зайнятості. Кожен охочий зможе відкрити нове у світі професій.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні