Показували геніталії з вікна і слухали гімн СРСР: у Луцьку вгамовували п'яних підлітків. ФОТО. ВІДЕО 18+

7
4
Показували геніталії з вікна і слухали гімн СРСР:  у Луцьку вгамовували п'яних підлітків. ФОТО. ВІДЕО 18+
У Луцьку на вулиці Олеся Гончара, 3 п'яні підлітки вчинили дебош у квартирі.

Про це повідомляє інформаційне агентство «ВолиньPost» з посиланням на пресслужбу патрульної поліції Волині.

Аби вгамувати п'яних хлопців сусіди викликали поліцію. По прибуттю патрульні встановили, що у квартирі перебуває група осіб (хлопці віком 16-18 років) з ознаками алкогольного сп'яніння, які, перебуваючи в квартирі, нецензурно лаялись до поліцейських та до сусідів. Підлітки не представлялись та не йшли на контакт.

«Через деякий час прибув громадський активіст Рижков С.М. який повідомив, що прийшов, так як вдень з вікон даної квартири нібито лунав гімн країни агресора (РФ, СРСР). Особи також почали нецензурно лаятись в адрес Рижкова та представників «Самооборони», під час цього мешканець даної квартири вибіг (кинувся) на сходинковий майданчик 6-го поверху з нецензурними криками до Рижкова.

Нами було припинено його правопорушення за допомогою фізичної сили та кайданок. Після чого прибув власник квартири, батько правопорушника 2002 р.н.» – пишуть патрульні.

«Було складено протокол за ст. 173 КУпАП (та протокол затримання) відносно 17-р порушника та проведено профбесіду з учасниками події та їх батьками, які в свою чергу "принесли" свої вибачення сусідам та нам та пообіцяли провести виховні заходи щодо своїх дітей.

Претензій по результату події ні в кого ні до кого немає», – йдеться у повідомленні патрульних.

Активіст Сергій Рижков також прокоментував ситуацію:

«Патрульних визвали сусіди бо з 14:00 ці... дітки тут кричать, п'ють і слухають голосно музику і пісюна показують дітям знизу...

А знаєте, що тут робить «Самооборона»? Ми приїхали послухати з цими 16 річними пацанами Гімн Російскої федерації, катюшу, яка рацветала і гімн СССР з батяня комбат, які вони виставили колонку в вікно і транслювали...»

Також активіст пообіцяв, що до кожного із хлопців прийде разом з атовцями («яких вони мали на х..ю», – цитата) у їхні навчальні заклади.

Відео містить ненормативну лексику:



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це майбутнє України.
Відповісти
Грязна морда, спына в глыни то е хлопцы из Волыни. В РФ бы они сели за ОСК полиции. Таким как они только физическая сила доходит. Но не с нашими терпилами
Відповісти
А на який чорт ця "Самооборона" існує? Від кого вони тут самообороняються? Їх хтось кликав туди? Ніби ж викликали поліцію, а приїхали якісь братки з ОПГ.
Відповісти
Золота молодь...Мать її не так...Малолітні мажори. Вдягнути у форму і на передову, якщо не всруться і не загинуть під час першого артобстрілу, то там думаю до них дойде, що потрібно дотримуватись правил і законів, та поважати інших людей.
Відповісти
Та що вони з ними граються ... Пару палок кинули щоб розслабився ... Або балончиком .. щоб по плакав трохи ... Бик З Буянь ...
Відповісти
Сепаратисти підростають,разом з батьками за поребрик і нехай там гімни мордору і катюши слухають!
Відповісти
Для чого їм писки позатуляли,нехай всі бачать отих "хероїв" ,і пальцями в них тикають
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні