На Волині молодики рили насип залізничної колії. ВІДЕО

1
-1
На Волині молодики рили насип залізничної колії. ВІДЕО
У Рожищі 2 липня близько 5-ї години ранку, місцеві мешканці помітили підозрілих осіб, які майже годину копали насип залізничної колії. Очевидці викликали на місце поліцію.

Про це у "Фейсбуці" повідомили місцеві мешканці.

Люди розповіли, що близько 5-ї години ранку до залізничної колії під’їхаии білі "Жигулі". Двоє молодих чоловіків вийшли з машини й, перейшовши через колію, біля самісіньких рейок почали активно щось рити (шукати?).

Двоє молодиків рили, а ще двоє віддаля ходили посадкою і спостерігали.

Люди викликали "Варту громади Рожища".

Чоловіки намагалися втекти, проте їх затримали і передали поліції. Правоохоронці відвезли трьохі з чотирьох молодиків до райвідділу.

Виконувач обов’язків начальника Рожищенського районного відділу поліції Ігор Ісаков у коментарі інтернет-виданню "Волинь24" підтвердив цю інформацію.

За його словами, поліція відразу відреагувала на повідомлення та виїхала на місце.

"На місці зустріли цих людей, які їхали уже автомобілем назад. Їх запросили в райвідділ, поспілкувались, зареєстрували повідомлення про виклик. Наразі поліція проводить перевірку щодо цих осіб", – розповів в.о начальника поліції Рожища.

Ігор Ісаков додав, що при собі в чоловіків нічого підозрілого не було. "Ні в автомобілі, ні при них, нічого не було виявлено. Вони були з металошукачем, за це немає кримінальної відповідальності. На місці події провели перевірку, оглянули місце, залізничні колії не були пошкоджені. Місце перевірили всі відповідні служби, на місце виїжджав майстер колії "Львів-Рожище", – зазначив він.

Самі ж затримані у поліції пояснили, що шукали на місці металобрухт. Сказали, що, мовляв, хотіли поїхати в пошуках металу в Маневицький район, але навігатор привів чомусь сюди.

Місцеві мешканці зняли інцидент на відео. На ролику видно, що підозрілі особи наполегливо щось шукають у насипу поблизу колії.

Передрук заборонено.










Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А де ж той металошукач? Не видно, щоб вони з ним ходили. Чуваки на одному місті риють! Може закладку не знали де їм поклали.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні