Помер вчитель, якого звинуватили в педофілії

3
-4
Помер вчитель, якого звинуватили в педофілії
У Київській області помер учитель Юрій Забродін, якого звинувачували у розпусних діях щодо дітей.

Відповідне повідомлення з’явилось у "Фейсбуці" Мирненської загальноосвітньої школи, передає "УНІАН".

"Мирненська школа з сумом і болем сповіщає про те, що пішов з життя наш колега, учитель географії Забродін Юрій Миколайович. Похорон відбудеться 01.07.2019 (понеділок) о 12.00. с. Мирне, вул. Центральна, 35", - йдеться в повідомленні.

У коментарях користувачі висловлюють співчуття, дехто вважає, що чоловіка довели до самогубства. Там же оприлюднено рукописний документ, що може бути передсмертною запискою загиблого.

Автор записки стверджує, що його життя було зруйноване наклепом.

У березні 35-річного Юрія Забродіна затримали за звинуваченнями у розбещенні неповнолітніх. Заяви на чоловіка написали батьки п'ятьох учнів, в яких він викладав географію.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зараз доведення до самогубства кримінальний злочин,та що справу треба розслідувати чи не було дійсно наклепу.
Відповісти
Хто той наклеп розповсюдив, той і буде покараний Богом. 1000% .
Відповісти
Я сама педегог, і розуміб, яка це машина незадоволені батьки. Не завжди педагог правий, не завжди батьки...але жорстокість людей в наш час перейшла допустимі межі. Мудра приказка:"Слово-не горобець, вилетить-не спіймаєш". А цим батькам жити із цим далі, можливо треба проблемні питання всеодно вирішувати як люди, якщо ще щось людське у нас залишилося, а не як гієни.... Проте самогобубство -це не пологшення ситуації, а її погіршення. Ми не живем на землі, щоб досягти матеріального добробуту, психологічного комфорту. Найважливішими знаннями, які повинна мати людина і передавати їх наступним поколінням-це безсмертність душі та кінечність цього життя, і звісно вічність з Господом чи без... В контексті цього, не вирішення проблеми є вчинення самогубства. Гаразд, батьки будуть мучитися, але час притупить цю подію, і як першим у царство ввійшов розбійник (уявімо нашу реакцію на те, що людина, яка вбивала, грабувала, насилувала, ...і в Рай потрапила, щиро покаявшись!) так і вони можуть. Але вчитель уже не зможе...від чого ще болячіше, відмова від дару Господа-життя, це непоправимий вчинок, і не має оправдання. Слід вчити Закон Божий, щоб знати, що мене погубить, а що піде на благо! Якби мені дали авто, то я б повбивала людей і себе на дорозі, тому перед тим слід вивчати правила керування та дорожнього руху. Це і стосується нашої душі. Ми завжди вчимо дітей, заставляємо їх готуватись до контрольниз, зно, екзаменів, а самі дорослі не вчимось....Боляче, шо це був вчитель,що не знав найголовнішого....
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні