У районі на Волині негода наробила лиха людям

0
-1
У районі на Волині негода наробила лиха людям
Сильний вітер за кілька хвилин наробив людям біди на Любешівщині: дерева ламалися і обривали лінії електропередач, а десь і шифер із покрівель познімало. Негода пройшла районом надвечір 2 липня.

Про це пише Любешівська газета "Нове життя".

Керівник Любешівської філії ПрАТ «Волиньобленерго» Віталій Боснюк розповів, що у низці населених пунктів були стійкі пошкодження і необхідно було провести комплекс робіт для відновлення електропостачання.

Цілу ніч і до 5 ранку ліквідовували обриви, проводили перемикання на резервні схеми живлення, аби відновити світло. Наступного дня роботи продовжили, крім того, надходили нові повідомлення про знеструмлення.

За словами Віталія Боснюка, обриви ліній електропередач спровокували дерева, котрі попадали на них. Якби не це, наголосив він, то проводи та опори витримали би вітер. По Любешову теж були обриви, найбільше постраждали вулиця та провулок Пушкіна. Там дерево обірвало електролінію й проводи, по яких проведений інтернетзв’язок.

Подібне спостерігалося і в центрі села Судче. Виконуюча обов’язки старости села Олена Бас розповіла, що на господарських спорудах на житлових будівлях познімало шифер.

Така ж ситуація була і в Дольську та Люб’язі, про що повідомили сільські голови Ігор Кузьмич та Борис Шубич. В селі Люб’язь старий ясен упав на хату (добре, що там, ніхто не живе).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні