У Херсоні сварка дітей на майданчику закінчилася стріляниною

1
-4
У Херсоні сварка дітей на майданчику закінчилася стріляниною
У Херсоні сварка дітей на майданчику закінчилася стріляниною між родинами.

У результаті було поранено одного із батьків. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу поліції Херсонської області.

Сутичка трапилася 4 липня ввечері у Дніпровському районі.

“На місці події поліцейські попередньо з’ясували, що дві компанії відпочивали з дітьми на майданчику. Між дітьми під час гри на батуті виникла сварка. На допомогу до них прийшли батьки, які почали конфліктувати між собою. Під час чого один із батьків здійснив постріл з травматичної зброї в іншого чоловіка”, — йдеться в повідомленні.

Пораненому чоловіку була надана медична допомога, стан здоров’я задовільний.

“За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.4 ст.296 Кримінального кодексу України “Хуліганство”. Підозрюваний затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України",- зазначається в повідомленні.

Також, суд обрав чоловікові міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою на 60 діб без права внесення застави. Йому може загрожувати позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А ще хочуть дозволити вільно продавати зброю.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні