На волинському кордоні з Польщею – довжелезна черга з автомашин

26
4
На волинському кордоні з Польщею – довжелезна черга з автомашин
У пункті пропуску «Устилуг», що належить до сфери відповідальності Львівського прикордонного загону і Волинської митниці, утворилася черга приблизно зі ста автомашин.

Про це інтернет-виданню «Волинь24» повідомили волиняни, які перебувають у черзі.

«Пропускають по декілька авто за годину. Схоже на тихий страйк прикордонників і митників. Шмонають всіх, наче злочинців», – кажуть очевидці.

Нагадаємо, в суботу, 6 липня, Президент України Володимир Зеленський під час наради з керівниками регіональних митниць на КПП «Ужгород» закликав керівників чотирьох митниць – Волинської, Закарпатської, Чернівецької і Львівської – протягом двох днів написати заяви на звільнення.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ляхи тварюки ще ті. Нас за людей не мають.
Відповісти
Там спільний кордон і наші нічим не краще за поляків. Зеленський правильно їх розганяє!
Відповісти
Гальмують рух поляки. Дають відчути українцям, що мають нас за свиней.
Відповісти
Бариги возять контрабас та вимагають людського ставлення.
Відповісти
Уроди, як дідо, пишуть такі коментарі!
Відповісти
Радуйтесь що взагалi вас туди пускають.От як перекриють кордон,тодi будете плакати...поляки мають повне право так зробити
Відповісти
Хто хоч раз перетинав кордон з поляками знає, що нас в Європі не чекають. Хіба, як рабів.
Відповісти
В Європі бабцi зранку каву в барi пьють,а не по смiтниках порпаються....факт
Відповісти
Там в Устілузі на кордоні завжди безлад. Маю надію,що Зеленський наведе лад на кордоні.
Відповісти
Прикордонники і митники дуже хамовиті останнім часом.
Особливо на Устилузі.
Відповісти
Точно. Переїжджала кордон авто громадянка ФРН. Раніше жила тут. Одне бидло в синій формі почало випендрюватись: вона зовні не розчула що він казав у вагончику. Він одразу, що мови може не знаєш і матом... Хто довго не жив за кордоном не уявляє, як людям, що десятки літ тут не живуть непросто перелаштуватися на українську... А може людина і не розчула... Є зовні шум, гамір, та й вітер гуде. Вона перейшла на англійську і чітко вимагала роз'яснити проблеми, претензії і високі хамовиті тони . Просила викликати консула ФРН, якщо йому щось не зрозуміло.
За 30 секунд документи на авто, всі процеси були здійснено. Треба знати, що де кому і на якій мові говорити. Це Устилуг. Це хами з укр митниці.
Відповісти
Малограмотні бариги контрабасовці голосували за малограмотного Зеленю, щоб той митницю послабив... А виходить тільки навпаки.... Скоро бариги підуть працювати на Кромберг , бо на контрабасі не зароблять.
Відповісти
якраз контрабандисти й голосували за пороха, бо такої лафи не було ніколи. завозили що хотіли і як хотіли, митниця обілечувала усіх
Відповісти
при Пороху якраз почали наводити порядок на митницях, багато митників були звільнені та судили. При Пороху стало менше контрабаса.
Відповісти
Я не знаю ситуації до 2000 року, але з 2000 по даний час найбільше контрабанда процвітала, коли Янукович був прем'єр міністром. Потім Юлька прийшла, і почала під себе митницю підтягувати. Тарифи змінила, але ситуація мало змінилась. При Порошенку стало важче возити нелегально і багато товару почали завозити легалтним шляхом.
Що зараз буде, мало хто знає, але є припущення що легальний ввіз товару в Україну впаде. Не просто так деякі олігархи в Україну повернулись
Відповісти
Украiна - це эйропа.
Га. Га.
Відповісти
європа це жопа
Відповісти
Жопа-це Украiна!Європа живе i процвiтає! Кажу як той хто вже 20 рокiв там проживає...Доки не зупинете вiйну,не пiднiмете економiку,не повиганяєне те кодло яке сидить i розкрадає бюджет....так i будете жити як скот,i нiкому не потрiбнi будете!I нєхер випендрюватися,патрiоти бл**ь)))
Відповісти
Украiна - це эйропа.
Га. Га.
Відповісти
Бариги , вам прохолодно.....
Сподiваюсь.
Відповісти
А на кордоні в черзі лише бариги?
Відповісти
Ми Європі не цікаві((((
Відповісти
Черга зі ста машин ))) Ха-ха. А те що фури стоять по двоє суток вже нікому і не цікаво. Ні зробити окрему стоянку, при в'їзді видати талони де вказаний номер і хай люди відпочивають поки черга не підійде. А то кілька днів ковбаситись на границі , ні сна, ні руху вперед. Сто машин...lool
Відповісти
Поляки завжди намагалися принизити українців! Теперішні поляки не виключення.
Відповісти
Завжди хтось винен , то поляки то інші... а може то самі не в порядку..
Відповісти
Кілька днів тому, їхали з Польщі в Україну. На кордоні Устилуг до нас підійшов прикордонник щоб оглянути авто, і щось йому не сподобалось та він нас розвернув . Після того ми пройшли польський кордон знову, повернулись в Устилуг і підійшов той самий чоловік, і попросив грошей за пропуск( але нічого від нас не отримав). Висновок : розвернув тому що одразу не заплатили...Ось такі люди працюють в нас на кордоні.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні