Помічник кандидата в нардепи розповів, хто і як погрожував йому вбивством. ФОТО. ВІДЕО

0
4
Помічник кандидата в нардепи розповів, хто і як погрожував йому вбивством. ФОТО. ВІДЕО
Двадцятирічний помічник кандидата в народні депутати розповів, як до його квартири прийшли невідомі чоловіки спортивної статури, які погрожували йому та його батькам фізичною розправою.

Нагадаємо, в четвер, 11 липня, близько 7.30 додому до помічника кандидата в народні депутати від «Слуги народу» В’ячеслава Рубльова Владислава Майбороди приїхали п’ятеро невідомих чоловіків, які йому погрожували та намагались спровокувати бійку.

Як розповів помічник кандидата в нардепи, він проживає в квартирі, неподалік Луцької міської ради. Вранці в двері постукав чоловік, який пізніше назвався Олександром. Невідомий сказав, що чекає Влада по роботі, а відтак мати хлопця відкрила двері.



«Коли я вийшов з кімнати, побачив перед собою невідому особу. Він сказав, аби я вийшов надвір, де зі мною будуть говорити. Матір, розуміючи, що я не знаю цього чоловіка, відповіла, що не пустить мене. У стінах моєї квартири був фізичний супротив, вони почали зачіпати мою матір, тому я, аби не наражати її на небезпеку, пішов надвір», – розповів помічник В’ячеслава Рубльова.

Владислав Майборода додав, що внизу його чекали п’ятеро чоловіків. Вони сказали: «Ти ще не знаєш, що тебе очікує». Пробували посадити хлопця в автомобіль, який, як стало відомо пізніше, зареєстрований на фірму «Пан Курчак» Сергія Мартиняка. До слова, він є конкурентом В’ячеслава Рубльова по 20-му виборчому округу.

«Казали: «Ми тобі зараз пояснимо так, щоб дійшло». Коли я запитав, від кого вони – сказали, що від Сергія Мартиняка. Пояснили, що я неправильно себе поводжу. Мовляв, хочуть показати, що я не так роблю, і щоб припинив свою діяльність з В’ячеславом Володимировичем», – переповів Владислав.

Усі події відбувалися на автостоянці біля Луцької міської ради. Правоохоронним органам пізніше надали фотографії чоловіків та транспорту, на якому вони приїхали.



Кандидат в народні депутати В'ячеслав Рубльов розповів, що про цей інцидент дізнався вранці, коли перебував на зустрічі з виборцями. Коли прибув на місце, там були правоохоронці та двоє з п’яти чоловіків.

«Одного з них я бачив раніше біля Сергія Мартиняка. Сказав, що він з правоохоронних органів», – додав Рубльов.

Слідчі Луцького відділу поліції за фактом погрози вбивством групою невідомих осіб 22-річному жителю обласного центру розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 129 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді арешту на строк до шести місяців або обмеження волі на строк до двох років.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні