--> У Ковелі продали комунальну будівлю за 1,5 мільйони | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Ковелі продали комунальну будівлю за 1,5 мільйони

0
-4
У Ковелі продали комунальну будівлю за 1,5 мільйони
У Ковелі будівлю комунальної власності продали з аукціону.

Йдеться про приміщення котельні площею 147,8 метра квадратного на вулиці Шевченка, 32, пише ІА Волинські новини.

Нерухомість виставив на продаж відділ із управління майном комунальної власності виконавчого комітету Ковельської міської ради.

«Фундамент - бетонний; стіни цегляні; перекриття — дерев'яне; підлога - цементна на основі; покрівля - двосхила, шифер; вікна - дерев'яні, двері — дерев'яні», - повідомляли в описі лоту.

Об’єкт наразі не використовується. Земельна ділянка окремо виділена, площа земельної ділянки — 0,33 гектара. Цільове призначення земельної ділянки: для розміщення та обслуговування котельні. Ділянка належала на праві постійного користування підприємству теплових мереж «Ковельтепло».

Стартова ціна лоту становила 188,021 тисячі гривень, в аукціоні взяли участь семеро учасників. Переміг ковельчанин Ростислав Оксентюк з пропозицією у сумі 1,5 мільйона гривень. З переможцем аукціону підписали договір купівлі-продажу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні