У Луцьку водій просить замалювати у місті старі «зебри»

3
-2
У Луцьку водій просить замалювати у місті старі «зебри»
Лучанин просить замалювати у Луцьку старі не діючі пішохідні переходи. Прохання мотивує безпекою на дорозі для водіїв і пішоходів.

Відповідну петицію зареєстрував 16 липня Артем Совенко.

У тексті петиції автор зазначає, що кілька разів біля ТЦ "Слон" стикався з ситуцією, коли пішоходи не дивлячись наліво-направо, переходять через дорогу. А знаків «пішохідний перехід» (які мають перевагу над розміткою) там немає, бо перехід перенесли на 30 метрів далі.

"Старша жінка, перебігаючи дорогу, аргументувала це тим, що живе в сусідньому будинку. Молодий чоловік кидався під колеса авто, доказуючи, що там є перехід. Через недопрацювання дорожніх служб на цім місці можуть статися ДТП", – пише водій у зверненні.

За його словами таких "старих" пішохідних переходів у місті є багато, тож заради безпеки, передусім, пішоходів, просить підтримати петицію.

До кінця збору підписів залишилось 14 днів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Типу водії дуже уважно реагують на діючих переходах.
Відповісти
Я чимось згідний з автором петиції. Чого старі пішоходні мають вводити мою дитину в оману? Навіщо їй пертись під колеса там де цього робити не можна?
Відповісти
Я зробив акцент на тому що водії не дуже то і на діючих переходах пропускають пішохода,бо бачте вони поспішають.А стосовно розмітки "старої-нової" то тут повний бардак,і відповідним структурам до цього байдуже тому що немає жодної відповідальності!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні