--> Україна вперше направила миротворців у Малі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Україна вперше направила миротворців у Малі

1
-2
Україна вперше направила миротворців у Малі
У 2019 році Україна вперше направила миротворців у Малі.

Про це заявив заступник начальника Головного управління військового співробітництва та миротворчих операцій Генштабу ЗСУ полковник Валентин Левчик під час брифінгу, повідомляє УНН з посиланням на прес-службу Сухопутних військ ЗС України у Facebook.

“Так, 23 червня цього року український національний персонал у складі 5 осіб уперше долучився до виконання завдань Багатопрофільної інтегрованої Місії ООН зі стабілізації в Малі”, — повідомив Левчик.

Також, на даний момент 61 представник українського національного персоналу виконує завдання в місіях ООН, НАТО та спільних миротворчих силах у таких країнах: Місія ООН зі стабілізації у Демократичній Республіці Конго (12 осіб); Місія ООН у Косово (2 особи); Місія ООН у Республіці Південний Судан (4 особи); Тимчасові сили ООН із забезпечення безпеки в Аб’єй (6 осіб); Сили ООН з підтримання миру на Кіпрі (1 особа); Тренувально-дорадча місія НАТО “Рішуча підтримка” в Ісламській Республіці Афганістан (21 особа); Багатопрофільна інтегрована Місія ООН зі стабілізації у Малі (5 осіб); Спільні миротворчі сили в зоні безпеки Придністровського регіону Республіки Молдова (10 військових спостерігачів).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Україна зі своєю проблемою на сході неможе розібратися.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні