«Лежить» сайт, де оприлюднена інформація про вступ до вишів України

0
2
«Лежить» сайт, де оприлюднена інформація про вступ до вишів України
В Україні немає доступу до сайту, який надає оперативну інформацію про вступ абітурієнтів до вишів.

Єдина державна електронна база з питань освіти (така офіційна назва сайту https://info.edbo.gov.ua/) перестала працювати для відвідувачів у п’ятницю, 26 липня, в день оприлюднення інформації, хто вступив у виші України на державну форму навчання.

На сайті Міністерства освіти і науки України зазначено, що «орієнтовно з 16-ї години в електронних кабінетах з'являтимуться рекомендації на бюджет – загалом їх отримали 60 354 вступники на бакалавра (магістра медичного, ветеринарного та фармацевтичного спрямування). Розподіл місць відбувся сьогодні, 26 липня 2019 року, за алгоритмом адресного розміщення державного та регіонального замовлення».

«Уся інформація відображається в електронних кабінетах вступників, а також на офіційному ресурсі https://vstup.edbo.gov.ua/», – йдеться на сайті Міністерства освіти і науки України.

Тим часом зайти на сайт https://vstup.edbo.gov.ua/ наразі неможливо.

На прохання інтернет-видання «Волинь24» прес-служба МОНу дала роз’яснення. Доступ до Єдиної державної електронної бази з питань освіти неможливий через перевантаженість серверу: одночасно чимало охочих намагаються зайти на сайт. Прес-служба міністерства порекомендувала почекати, поки спаде ажіотаж, тоді спробувати зайти на сайт знову.

Водночас у прес-службі МОНу ще раз наголосили: рекомендації на бюджет з’являтимуться в електронних кабінетах вступників, якщо вони такі створили.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні