Співак з Луцька виступив на російському фестивалі

2
-4
Співак з Луцька виступив на російському фестивалі
На сцені фестивалю "Жара-2019" в азербайджанській столиці Баку виступили як завсідники російських сцен, так і ті українські артисти, яких останнім часом не ловили на виступах в РФ. Серед них і Monatik.

Цілий загін українських артистів засвітився на фестивалі "Жара-2019", організатором якого є російський співак і бізнесмен Емін Агаларов, пише "УНІАН".

Незважаючи на те, що фестиваль значиться як міжнародний, більшість виступаючих на ньому артистів – представники російського шоу-бізнесу. Однак у цьому році на фестивалі виступало безліч і українських зірок. Так на фестивалі з'явилися завсідники російських сцен Віра Брежнєва, Ані Лорак, Макс Барських.

Однак на сцену фестивалю вийшли й ті, кого в останні роки не ловили на виступах в Росії: Настя Каменських, гурт Mozgi, Monatik, "Время и Стекло".

Компанію нашим артистам на сцені склали зірки російської естради Філіп Кіркоров, Микола Басков, Сергій Лазарєв, Ольга Бузова, Валерія, Крістіна Орбакайте.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ну і що з того?
Відповісти
А шо ж заголовок такий тихенький - "співак з Луцька"??? Як так, то в заголовку "МОНАТІК", а тут "співак", наче мова про якогось ще невідомого конкурсанта... Країна повинна знати своїх хєроїв
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні