Що і за скільки можна з'їсти і випити на «Бандерштаті» під Луцьком. ФОТО

0
2
Що і за скільки можна з'їсти і випити на «Бандерштаті» під Луцьком. ФОТО
На фудзоні "Бандерштату" представили чимало смачних і недорогих страв, якими фестивальники можуть перекусити в перерві між концертами.

Про це повідомляє власкор інтернет-видання "Волинь24".

Нагадаємо, у п’ятницю, 2 серпня, у селі Рованці Луцького району стартує фестиваль українського духу «Бандерштат-2019».

НАПОЇ

Еспресо та американо на фестивалі пропонують за 20-25 гривень, допіо, капучино, лате і какао – 28-30, чай можна випити за 15-25 гривень. Дещо дорожче – 40 гривень тут вартує раф та гарячий шоколад. Апельсиновий турман (кава, апельсиновий сік, карамель) – 45 гривень, подвійне еспресо з тоніком – 45, стільки ж просять за гранатовий флет (подвійне еспресо, гранатовий та апельсиновий соки). За каву з льодом хочуть 40 гривень.

За класичний лимонад на Бандерштаті прийдеться заплатити 40 гривень, за мохіто – 45. На деяких локаціях цей же напій можна випити за 15 гривень.

ЇЖА

Порція домашньої ковбаси-гриль з картоплею на фестивалі вартує 65 гривень. Стільки ж страва з чотирьох видів ковбасок та картоплі. Кебаб (3 шт) і картопля – 65 гривень.

Пропонують також ребра BBQ – 50 гривень, бергер BBQ – 95, сандвіч зі свининою під італійським соусом – 75 гривень. Стільки ж тут вартує хот-дог.

На фестивалі також продають картоплю-фрі, кукурудза, шашлик, овочі на грилі, лаваші, риба, салати зі свіжих овочів та випічка.

Нагадаємо, що організатори позиціонують фестиваль як безалкогольний. Сьогодні на вході декілька чоловіків, які перевіряють вміст чи не кожної кишені. Охоронці кажуть, що раніше фестивальники намагалися обдурити перевіряючих, переливаючи спиртне у термічні кружки та пляшки з-під води, соку.

Цікаво, що на час проведення фестивалю «Бандерштат» у деяких торгівельних об'єктах міста Луцька заборонили торгівлю алкоголем.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: На «Бандерштат» прибули перші гості. ФОТО

До слова, для зручності фестивальників організатори традиційно встановили понтонний міст через річку Стир, яким лучани та гості можуть дістатися до місця проведення фестивалю. Варто зауважити, що цьогоріч міст встановлюють не там, де торік. Його перенесли до пристані – так людям буде зручніше добратися до локації фестивалю.

Юлія РОЙКО






Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні