«Я от вночі вчився», – волинський будівельник і відеоблогер

0
-2
«Я от вночі вчився», – волинський будівельник і відеоблогер
Напередодні Дня будівельника ми поспілкувались із засновником волинської компанії «Євродах-центр», а з недавнього часу ще й із відеоблогером Миколою Дацюком.

Є ЗАПИТ СУСПІЛЬСТВА НА ВИСОКОЯКІСНИЙ ПРОДУКТ

«Сьогодні в будівництві дуже багато продуктів невисокої якості. Для прикладу, якщо зробити покрівлю площею 300 квадратних метрів із дешевих матеріалів, то вона прослужить 15, максимум до 20 років. Притім витрати на її встановлення, а потім на утримання і заміну сягнуть 120-150 тисяч гривень», – ділиться Микола Дацюк.

«Якщо ж взяти продукт, який на 20-25% буде дорожчим від дешевого, то вкрита таким матеріалом покрівля прослужить близько 40 років».

«ГОЛОВНЕ – ЦЕ ДОСВІД»

«За роки існування компанії «Євродах» змонтовано більше ніж 500 покрівель, а також перероблено близько 100 дахів», – каже керівник «Євродаху».

Фірма спеціалізується на продажі покрівельних матеріалів, системних додатків до покрівель, стінових матеріалів.

«У нас є досвід. Ми розпочинали з 2000 року і відтоді постійно розвиваємось, стаємо все кращими, тому що дбаємо про своїх покупців», – розповідає Микола Дацюк.

Він додає, що працівники фірми постійно вдосконалюють свої знання і навички.

«Я от вночі вчився. Брав книжку про нові матеріали в Україні і вночі читав. А вдень вже сам вчив працівників, перебуваючи з ними на даху», – розповідає засновник ТОВ «Євродах-центр» Микола Дацюк.

«НАВІЩО ЩОСЬ ПЕРЕРОБЛЮВАТИ, КОЛИ МОЖНА КУПИТИ ОДРАЗУ ВИСОКОЯКІСНІ МАТЕРІАЛИ?»

«Чому ми живемо бідно в цій країні? – розмірковує будівельник. – Будуємо дешевше, робимо дешевше, не встигли закінчити будівництво, і вже треба повертатись до початого і перероблювати. Дешеві матеріали, які довго не служать. Це все дозволено законодавством, претензій нема до кого пред’являти. Але навіщо щось перероблювати, коли можна купити одразу високоякісні матеріали?»

Для зручності та інформування клієнтів Микола Дацюк створив YouTube-канал.

«Чому ми зробили канал освітнього характеру? Для того, щоб люди вибирали більш якісні матеріали, які значно довше прослужать. Ми розповідаємо, в чому відмінність дешевих продуктів від більш дорожчих. Показуємо роботи, які виконані з високоякісних матеріалів. На каналі багато позитивних відгуків, і це надихає нас».

«Переглянувши відео на нашому каналі та ознайомившись з інформацією на сайті, людина отримує вичерпну інформацію про все, що пов’язане з покрівлею, як правильно вибрати фасадні матеріали, як здійснити монтаж та на що особливо звернути увагу під час приймання будівельних робіт», – резюмує Микола Дацюк.

У його планах – інформувати клієнтів про все, що стосується стін: зовнішнє оздоблення, утеплення і т.д.

У День будівельника Микола Дацюк за посередництвом інтернет-видання «Волинь24» вітає колег із професійним святом, а всім волинянам бажає працювати лише з перевіреними компаніями, які використовують в роботі високоякісні матеріали і працюють на совість.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні