Що обираєте? Торт на замовлення чи готовий зі знижкою 50%*

0
-1
Що обираєте? Торт на замовлення чи готовий зі знижкою 50%*
Затишна кав’ярня-пекарня Ring Coffee щодня запрошує лучан на ароматну каву з десертом – завжди свіжим та смачним. В цьому місці з усією відповідальністю та дуже оригінально підходять до питань якості.

Щоб завжди у холодильній вітрині стояли виключно свіжі торти та десерти, Ring Coffee запровадили спеціальну пропозицію для лучан.

Вже кілька місяців поспіль заклад віддає всі смаколики за неймовірними знижками. Після 20:00 – зі знижкою 30%, а після 22:00 – дешевше на 50%. Все лише для того, щоб вранці знову пропонувати лучанам тільки найсвіжіші, щойно випечені десерти.

Окрім того, тут завжди можна попередньо замовити торт або кенді бар для свого свята. Готуватиме шеф-кондитер закладу Світлана Панько – випускниця кулінарної академії Ектора Хіменеса-Браво. У її арсеналі безліч смачних рецептів та оригінальних ідей декору. Тому можете бути впевнені – десерт стане незабутнім акцентом і запам’ятається не лише витонченим смаком.

А ще тут потурбувалися про тих, кого свято застало зненацька. З 8 ранку і по 23:00 в наявності завжди є смачні вже готові торти. Тому в будь-який час ви готові до свята.
Запрошуємо!

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні