Чому персонал луцького кафе відмовився від обстеження

0
7
Чому персонал луцького кафе відмовився від обстеження
Працівники кафе "Базилік", де нещодавно отруїлися люди, відмовилися проходити обстеження для встановлення носіїв збудників кишкових інфекцій. У "Базиліку" пояснили чому.

Про причину відмови повідомили на сторінці кафе "Базилік" у Фейсбуці.

Нагадаємо, ситуацію з отруєнням в луцькому кафе «Базилік» прокоментував тимчасовий виконувач обов‘язків голови Волинської ОДА Олександр Киричук. Зі слів очільниці директорки ДУ "Волинський обласний лабораторний центр МОЗ України" Наталії Янко, керівники закладу не допустили спеціалістів до проведення епідеміологічного розслідування. На думку Киричука, це може свідчити, що власники знають про те, що відбувається у закладі.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Що робиться у луцькому кафе «Базилік» після отруєння.

"Стосовно наших працівників. Останніми днями мережею ширяться провокаційні повідомлення, що наші працівники буцімто відмовились проходити обстеження для встановлення носіїв збудників кишкових інфекцій. Такі твердження не повністю відповідають фактам", – йдеться у повідомленні на сторінці "Базиліка".

"Насамперед варто наголосити, що такі дослідження є "специфічними" (хто пам'ятає, як брали мазки на глисти в дитинстві, той зрозуміє), і, на наше глибоке переконання, такого роду обстеження повинні проводитись у спеціалізованих закладах. І у жодному разі не на робочому місці.

Наступне. У день, коли вимагалось пройти таке обстеження, працювала не та зміна персоналу, з якою пов'язують захворювання людей.

І останнє. З понеділка, 19 серпня, весь персонал, що обслуговує гостей у "БАЗИЛІКУ" на Кравчука, проходить відповідні обстеження у відповідному медичному закладі та у належних умовах", – пояснюють у "Базиліку".

"Наш колектив теж націлений на те, щоб розібратись у ситуації та встановити усі обставини. Як відомо, нашим пріоритетом було і залишається надання якісних послуг своїм гостям", – запевняють у "Базиліку".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні