--> Як під Волинською ОДА піднімали Державний прапор. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Як під Волинською ОДА піднімали Державний прапор. ФОТО

0
-5
Як під Волинською ОДА піднімали Державний прапор. ФОТО
У Луцьку на площі перед Волинської облдержадміністрацією відбулася церемонія урочистого підняття Державного Прапора України. Київський майдан замайорів синьо-жовтими фарбами повітряних кульок у руках учасників свята та кольоровими вишиванками.

Ліцеїсти внесли національний прапор і він урочисто здійнявся у височінь мирного неба. Учасники урочистостей вшанували пам’ять загиблих Героїв країни хвилиною мовчання та покладанням квітів.

У вітальному слові т.в.о. голови Волинської обласної державної адміністрації Олександр Киричук та голова Волинської обласної ради Ірина Вахович наголосили, що в нашої держави є багато святинь, які об’єднують націю і синьожовтий стяг – один із найголовніших.

Держава Україна була завжди, є і буде навік, бо вона має як ніколи підтримку справжніх патріотів, які не на словах, а на ділі доводять власну жертовність заради процвітання країни.

На урочистостях звучало художнє слово та пісні у виконанні аматорів із Турійського районного будинку культури – народний аматорський вокальний гурт «Оксамит» (керівник Олексій Скубій).

Фінальну хореографічну композицію виконав зразковий аматорський ансамбль народного танцю «Вертуни» Гіркополонківської ОТГ (керівник Вікторія Лопанова) та солісти Ківерцівського РБК Лілія Собутська та Аліна Жук. Апогеєм свята став флешмоб у виконанні всіх учасників свята, які випустили у небо синьожовті кульки, утверджуючи мирні барви українського прапора.

Організували захід управління культури, з питань релігій та національностей облдержадміністрації та Обласний науково-методичний центр культури.

Фото зі сторінки Волинської ОДА у Фейсбуці.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні