Чоловік замінував вокзал, бо його не пропустили без черги до каси

0
0
Чоловік замінував вокзал, бо його не пропустили без черги до каси
У Києві правоохорнці затримали чоловіка за неправдиве повідомлення про замінування Дарницького залізничного вокзалу у столиці.

Про це повідомляє УНН із посиланням на відділ комунікації поліції Києва.

До столичної поліції надійшло повідомлення від чоловіка про замінування Дарницького залізничного вокзалу. В ході проведення огляду вибухонебезпечних предметів і речовин правоохоронці не виявили.

Під час відпрацювання отриманої інформації правоохоронці встановили чоловіка, який телефонував до поліції. Правопорушник пояснив, що причиною неправдивого повідомлення про закладену вибухівку стало те, що його не пропустили без черги до каси залізничного вокзалу.

Зловмисника затримали. Ним виявився мешканець Київської області 1989 року народження, який раніше до кримінальної відповідальності не притягувався.

Слідчим Дарницького управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) КК України. Санкція статті передбачає до шести років позбавлення волі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні