Трагедія на Львівщині: під завалами будинку знайшли тіла ще 8 загиблих, серед них дитина

1
6
Трагедія на Львівщині: під завалами будинку знайшли тіла ще 8 загиблих, серед них дитина
Число загиблих внаслідок обвалу під’їзду багатоповерхівки в Дрогобичі на Львівщині, зросло до восьми. Серед загиблих дитина.

Про це повідомили вранці, 29 серпня, в пресслужбі Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Львівській області.

Нагадаємо, 28 серпня о 02 годині 46 хвилин у м. Дрогобич по вул. Грушевського, 101, у чотириповерховому чотирипід’їздному житловому будинку сталося руйнування під’їзду з першого по четвертий поверх (причина встановлюється). Будинок повністю відключено від газо-, електро- та водопостачання.

Станом на 6 годину 29 серпня, триває активна фаза розбору завалу будівельних конструкцій (завантажено та вивезено 29 самоскидів будівельного сміття).

Усіх мешканців пошкодженого будинку евакуйовано, їм надається психологічна допомога (залучено 4 психологи ДСНС, надано психологічну допомогу 32 особам) та вирішується питання щодо їх тимчасового розселення.

Пошуково-рятувальні роботи проводять безперервно (позмінно), в ручному режимі із застосуванням засобів малої механізації та інженерної техніки (організовано роботу двох оперативних дільниць з обох боків завалу) і будуть здійснюватися до остаточного виявлення зниклих осіб.

В ході проведення пошуково-рятувальних робіт силами ДСНС з під завалів врятовано 7 осіб із них 5 дітей, яких госпіталізовано до медичних закладів з різними травмами.

Під завалами виявлено тіла 8 загиблих (з них одна дитина).

Всього до ліквідації наслідків надзвичайної ситуації залучено 470 осіб та 75 одиниць техніки, з них від ДСНС 189 осіб, 3 кінологічних розрахунки та 29 одиниць техніки, у тому числі пошуково-рятувальний загін Мобільного рятувального центру швидкого реагування із спеціальним обладнанням.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Власники квартир роблять перепланування ,переробляють під магазини ,зносять стіни без дозволу ,і ось маєте результат
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні