Як у Луцьку рятували двох школярок, які топилися

0
-3
Як у Луцьку рятували двох школярок, які топилися
У Луцьку плавець-рятувальник на центральному пляжі річки Стир у парку культури та відпочинку імені Лесі Українки врятував двох дівчаток.

Про це повідомляє пресслужба ДСНС у Волинській області.

Того дня близько 14:00 дві учениці 7-го класу закладу загальної середньої освіти №15 міста Луцька пішли купатись на річку, але течія швидко підхопила одну з дівчаток і понесла на глибину, де вона почали тонути.

Юнка встигла гукнути про допомогу перед тим, як піти під воду і це помітив рятувальник на посту центрального пляжу Павло Суліменко. Він негайно кинувся на допомогу дівчаткам.

Рятувальник швидко доплив до дівчинки на середині річки, «але вона зовсім не вміла триматись на воді, отож витягнути її на берег було дуже важко. В якийсь момент мені суттєво допоміг чоловік літнього віку і ми разом витягнули дівчинку на берег», - зізнався 33-річний рятувальник Павло.

Іншу дівчинку вдалося швидко супроводити на мілину і її життя стало поза небезпекою.

Завдяки оперативним та професійним діям плавця-рятувальника комунального поста вдалося запобігти трагедії.

"Цього року це вже другий мій випадок рятування дівчат на цьому пляжі. На жаль, молоді люди не усвідомлюють небезпеки, яку несе в собі порушення правил відпочинку на швидкоплинній річці Стир, а це будь-якої миті може призвести до трагедії", - зазначив мужній рятувальник.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні