Лучанин пояснив муніципалам, як треба працювати. ФОТО

2
9
Лучанин пояснив муніципалам, як треба працювати. ФОТО
Лучанин звинувачує владу міста за те, що протягом декількох тижнів не можуть вплинути на усунення реклами наркотиків у центрі міста.

Про це на платформі «Відкрите місто» написав Дмитро Василенко.

«У Луцьку на вулиці Кривий Вал, на терміналі, який є власністю громади міста та перебуває на балансі КП «АвтоПаркСервіс» – розміщено оголошення про наркотики», – пише лучанин.

Дмитро Василенко додає, що цей напис «прикрашає» термінал вже декілька тижнів.

«Мене, як жителя Луцька, обурює той факт безгосподарності. Я прошу відповідальні служби, а також департамент муніципальної варти Луцької міської ради відреагувати, та відповідно до положення про благоустрій – здійснити припис для КП «АвтоПаркСервіс» за порушення норм благоустрою. А працівникам КП «Автопарксервіс» прибрати надпис та ставитися уважніше до комунального майна громади», – пише він.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Один ди...л написав цю рекламу наркотиків,а другий її поширив безкоштовно це я про волиньпост!!!!!
Відповісти
А оті муніципали зайняті,вони по "закаулках" і приватних дворах хліви розбирають!Ну ще і бабок ганяють,і паркани зносять.Все більше вони на ніц не здатні.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні