--> В моторошній ДТП постраждали 33 людини, одна – загинула | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В моторошній ДТП постраждали 33 людини, одна – загинула

0
4
В моторошній ДТП постраждали 33 людини, одна – загинула
У Польщі в Малопольському воєводстві трапилася серйозна ДТП – зіткнулися автобус, вантажівка та легковик.

В результаті ДТП одна людина загинула, а 33 особи отримали поранення. Серед них молоді люди 16-17 років. Про це повідомляє RMF24.

Інцидент стався в місцевості Свінярско у Новосадському повіті – відбулося лобове зіткнення між автобусом, вантажівкою та легковим автомобілем. Водій вантажівки також травмований. Машина після зіткнення з’їхала з дороги та врізалась у дерево.

Загинула одна людина – 85-річний пасажир автобуса, який помер у лікарні. Постраждали 33 людини, більшість з яких їхали автобусом, за неофіційними даними, в основному їхала молодь у віці 16-17 років. Підлітки, ймовірно, поверталися з навчання.

На місце аварії були відправлені 10 машин швидкої допомоги та три гелікоптери LPR. Також працює 11 пожежних команд. 10 людей у важкому стані травмовані. Поранених транспортували до лікарень. Попередні висновки свідчать про те, що саме водій вантажівки виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з автобусом.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні