У Луцьку підвал багатоповерхівки затопили нечистоти. ВІДЕО

0
-1
У Луцьку підвал багатоповерхівки затопили нечистоти. ВІДЕО
У Луцьку підвал багатоповерхівки затопили нечистоти.

Про це йдеться в сюжеті 12 каналу.

З нестерпним смородом у квартирах вже кілька місяців борються мешканці багатоповерхівки, що на проспекті Молоді, 15 у Луцьку. Люди кажуть, будинок старий, тож каналізаційні мережі давно вийшли з ладу.

А у підвал і взагалі неможливо зайти. Фекалій там – по кісточку.

Жінці, яка живе на першому поверсі пощастило найменше. Прогнила каналізаційна труба нещодавно буквально залила нечистотами стіну.

Мешканці подейкують, що саме через постійне підтоплення підвалу по всьому будинку пішли тріщини. Люди чи не щодня телефонують в міську раду та водоканал. І нещодавно підвал таки вичистили.

Однак за кілька днів у підвальне приміщення згнову налилися нечистоти. Тож потрібна повна заміна каналізаційної мережі, кажуть комунальники, Однак зараз такої можливості в міськради немає. Єдиний вихід – створювати ОСББ і ремонтувати труби за влашні кошти. Але до таких витрат й самі мешканці не готові.

Детальніше в сюжеті:

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні