--> Яку рекламу в Луцьку розміщуватимуть безплатно | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Яку рекламу в Луцьку розміщуватимуть безплатно

0
20
Яку рекламу в Луцьку розміщуватимуть безплатно
Український фільм, вітання з Днем міста, конкурс Бюджету участі та річниця смерті Вячеслава Хурсенка: у виконкомі визначили, яку зовнішню рекламу дозволять розмістити безплатно.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 4 вересня, – повідомляє ІА "Волинські новини".

Звільнили розповсюджувачів зовнішньої реклами від плати за тимчасове користування місцем розміщення засобів зовнішньої реклами на період розміщення інформації щодо прем’єрного показу українського національного фільму для дітей «Фокстер і Макс» (двосторонні щити розміром 6 на 3 метри з підсвічуванням на вулицях Гордіюк, 29 та Яровиця, 16 на період з 4 вересня до 3 жовтня, двосторонній щит 6 на 3 метри з підсвічуванням на улиці Гордіюк, 35 на період з 7 вересня до 3 жовтня, односторонній щит розміром 3 на 6 метрів з підсвіченням на вулиці Архітектора Метельницького, 2, терміном з 7 вересня до 3 жовтня).

Також безплатно дозволили розмістити інформацію про проведення конкурсу Бюджету участі міста. Йдеться про односторонні щити розміром 6 на 3 метри з підсвічуванням на вулицях Конякіна, 31, Ковельській, 71 та проспекті Президента Грушевського, 28 та односторонній щит розміром 3 на 13 метрів з підсвічуванням на розі проспектів Молоді та Відродження на період з 4 вересня до 5 жовтня.

Окрім того, на розгляд виконкому винесли ще два проекти рішення щодо розповсюджувачів зовнішньої реклами від плати за тимчасове користування місцем розміщення засобів зовнішньої реклами. Йшлося про розміщення 10 бордів з вітанням секретаря міськради та депутатів з Днем міста, а також про розміщення інформації з приводу десятої річниці смерті Вячеслава Хурсенка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
20

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні