Капітан збірної Литви назвав українську команду збірною топ-рівня

0
3
Капітан збірної Литви назвав українську команду збірною топ-рівня
Півзахисник ФК “Оренбург” та збірної Литви Федір Черних віддав належне українській команді перед протистоянням збірних у відборі на Євро-2020.

Про це інформує УНН з посиланням на Федерацію футболу Литви.

“Ті, хто дивляться футбол, знають, що в складі збірної України і Португалії технічні і швидкі футболісти. Це збірні топ-рівня. Україна має відмінних виконавців. Усвідомлюємо, що до нас приїдуть суперники більш високого рівня. Якщо викладемося на 100 відсотків, то можемо зіграти гідно”, — заявив Черних.

Примітно, що Черних загалом у збірній Литви провів 43 поєдинки в яких забив 8 разів. Минулого сезону на клубному рівні він відіграв 22 поєдинки в РФПЛ і забив два рази.

Зауважимо, що 28-річний литовець є найдорожчим футболістом своєї збірної за даними Transfermarkt — трансферна вартість становить 1,5 млн. євро.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні