Лікар відмовився оглядати немовля, яке задихалося

1
4
Лікар відмовився оглядати немовля, яке задихалося
У Маріуполі лікар відмовився оглянути 10-місячну дівчинку.

Дитину привезла швидка допомога в лор-відділення лікарні з підозрою на стороннє тіло в дихальних шляхах. Про це розповів батько дівчинки Сергій, пише Твій вибір.

«Моя дочка хрипіла, її оглянула сімейний лікар і викликала швидку. Живемо на «Східному», поїхали в найближчу лікарню з направленням від педіатра. У лор-відділенні сидів один лікар, він дивився в планшет і на прохання подивитися мою дочку сказав: «Ні, я нікого дивитися не буду. Я ургентний з 15.00». Було 13.30. Просили оглянути дитину лікарі швидкої допомоги, просив я, але він навіть не повернув голову», - розповів обурений батько.

Лікар просто закрив двері на ключ. Цю інформацію підтвердили лікарі швидкої медичної допомоги. Отолоринголог дійсно відмовився оглянути дитину. Не можна було втрачати час, і малятко повезли далі, показали лікарям інфекційного відділення, потім відвезли в іншу лікарню.

Після огляду дівчинці стало легше і її разом з батьками відправили додому. Після цієї події батьки звернулися на гарячу лінію міськради, збираються поскаржитися на байдужого медика головному лікареві шпиталю. Кореспонденту головний лікар Володимир Жигілія сказав, що перебуває у відпустці і не знає про цю ситуацію.

Журналісти зверталися до скандального лора, але він відповів: «Дзвоніть в робочий час, зараз мій особистий час» і кинув трубку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хоч помирай,а в нього неробочий час,і він пальцем не поворухне.Рехформи в дії!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні