Коли у Луцьку нормально працюватимуть світлофори. ВІДЕО

0
-2
Коли у Луцьку нормально працюватимуть світлофори. ВІДЕО
У Луцьку на Дубнівській кілька днів поспіль не працюють світлофори. Неподалік розташована 7 школа, там переходять дорогу десятки дітей.
Окрім того, світлофори не працюють і біля другої школи на Львівській.

Про це йдеться в сюжеті 12 каналу.

Минулого тижня вийшов із ладу автоматичний регулювальник руху на проспекті Перемоги. Це пов’язують із тим, що обладнання застаріле. Аби контролювати роботу світлофорів і швидко реагувати на неполадки – розробили спеціальний проект.

Аби уникати заторів у місті, програма дозволить дистанційно змінювати режими роботи світлофорів. Нині більшість з них працюють на лампах розжарювання, які потрібно часто замінювати. Тому в рамках проекту ще й осучаснять регулювальники руху, зокрема, встановлять ЛЕД-лампи.

"Вартуватиме все це більше 13 мільйонів. Торги відбулися. Договір мають зареєструвати в казначействі й після того виділять гроші. Частину – з бюджету міста, решту планують залучити з грантових коштів Європейського Союзу", – розповів директор Луцьксвітла Валерій Мазін.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні