«Волинь» рятує гру з «Балканами»

0
-2
«Волинь» рятує гру з «Балканами»
У 9-му турі чемпіонату України з футболу у першій лізі луцький футбольний клуб "Волинь" приймав удома команду "Балкани" із села Зоря Одеської області.

Матч закінчився внічию – 2:2. Гра відбулася в Луцьку в неділю, 15 вересня, на стадіоні "Авангард".

У першому таймі волиняни пропустили два голи. На 15-й хвилині у ворота червоно-білих призначили пенальті, яке гості реалізували. А на 38-й хвилині рахунок вже був 2:0 на користь футболістів з Одещини.

На 68-й хвилині Віталій Пономар бив красиво з лету після подачі кутового. Іван Цюпа змінив напрямок польоту м'яча, і він влетів у ворота – 1:2.

До основного часу матчу суддя додав 5 хвилин, і на 3-й доданій хвилині за фол на Денисові Кожанову арбітр призначив пенальті у ворота гостей.

Одинадцятиметровий реалізував Младен Бартулович.

2:2 – бойова нічия.

Результати інших матчів 9-го туру: "Черкащина" – "Рух" – 1:6, "Гірник-Спорт" – "Металург" – 1:0, "Миколаїв" – "Кремінь" – 6:2, "Минай" – "Агробізнес" – 2:1, "Авангард" – "Металіст-1925" – 0:1, "Прикарпаття" – "Інгулець" – 0:1, "Чорноморець" – "Оболонь-Бровар" – 0:1.

Турнірна таблиця станом на 15 вересня

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні