«Прокинувся, а вона мертва»: п'яний чоловік на відео зізнався у вбивстві доньки

0
9
«Прокинувся, а вона мертва»: п'яний чоловік на відео зізнався у вбивстві доньки
У Києві на вулиці Попова, 6, що розташовується на Оболоні, сталося вбивство 16-річної дівчини. Йдеться про насильницьку смерть, повідомляє "24 канал".

Виявила тіло неповнолітньої її бабуся. Жінка, зокрема, побачила, що двері у квартирі родичів відкрито, тож вирішила перевірити, натомість побачила величезну калюжу крові. Трагедія трапилася близько 11:30 в суботу, 21 вересня.

Бабця загиблої власне і повідомила правоохоронців про інцидент. Поліцейським стало відомо, що вона є офіційним опікуном школярки.

Річ у тім, що матір неповнолітньої в родині вже давно не бачили, а батька кілька років тому позбавили батьківських прав, передає відділ комунікації поліції Києва.

На місце виїхали слідчо-оперативні групи районного та головного управлінь поліції, а також судово-медичний експерт. Т

Тут правоохоронці опитали господаря квартири, який виявився батьком загиблої дівчини. Чоловік розповів, що прийшов додому п’яним, але його доньці це не сподобалося, тож між ними виникла сварка.

Крім того, під час конфлікту дівчина нібито хотіла вийти з дому на вулицю, але батько не дозволив їй це зробити та зв’язав її мотузкою. Опісля чоловік пішов спати, а коли прокинувся, то побачив, що його донька є мертвою.

Тіло загиблої дівчини направили на судово-медичну експертизу. Фахівці встановили, що вона померла від асфіксії (задушення). Її батька вже затримали.

Наразі у поліції вирішують питання про оголошення йому підозри та обрання запобіжного заходу. Водночас слідчі розпочали кримінальне провадження за статтею про умисне вбивство. Якщо вину горе-батька буде доведено, йому загрожує до п'ятнадцяти років позбавленням волі.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні