Коли на Волині призначать нового голову облдержадміністрації

0
0
Коли на Волині призначать нового голову облдержадміністрації
Голову Волинської обласної державної адмінстрації можуть призначити до 10 жовтня.

Про це під час пресконференції, 23 вересня, розповів народний депутат Ігор Гузь, повідомляє ІА "Волинські новини".

За словами нардепа, на Волині нині не призначають керівників СБУ та прокуратури, позаяк зараз змінили закон про прокуратуру, тепер буде офіс прокурора.

«Генпрокурор матиме більше повноважень. Тепер не буде таких історій, коли голови прокуратури йдуть на лікарняний і їх не можна звільнити. Сподіваюся, що пан Рябошапка доформує центральну структуру. Щодо голів СБУ, то я так розумію, що зараз підбирають кадри», - висловив думку Ігор Гузь.

Зокрема, він згадав і про призначення голови ОДА.

«Центральна влада спорадично приймає рішення. Важко сказати, як вони підбирають людей на посаду голови ОДА. Володимир Зеленський не спішить з цими рішеннями. Голова ОДА – це така посада... ви бачите, що область живе без нього. До 10 жовтня на Волині буде представлений голова ОДА, десь краєм вуха я таке чув», – поінформував Ігор Гузь.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні