Через ревнощі: усі подробиці жорстокого вбивства волинянина

0
2
Через ревнощі: усі подробиці жорстокого вбивства волинянина
Розповіли про подробиці жорстокого вбивства чоловіка біля Ковеля.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Волинської області.

Нагадаємо, у вівторок, 17 вересня, до поліції звернулася жителька села Довгоноси Ковельського району із заявою про те, що напередодні вранці її 46-річний односелець пішов із дому та не повернувся.

Протягом кількох годин поліцейські в ході оперативно-розшукових заходів виявили на околиці міста Ковель прикопане тіло зниклого чоловіка з вогнепальним пораненням голови.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Що відомо про волинянина, якого застрелили і закопали у лісі

Правоохоронці оперативно встановили причетність чотирьох жителів Волинської області до скоєння умисного вбивства. Співробітники карного розшуку спільно із бійцями «КОРДУ» поліції області затримали зловмисників.

Пізніше з'ясувалося, що вбивство чоловіка замовив його суперник з мотивів ревнощів та неприязних відносин.

Пособником у вчиненні злочину став 40-річний уродженець Республіки Грузія, мешканець одного з сіл Ковельського району, а виконавцем – його рідний брат, колишній учасник одного зі збройних конфліктів на Кавказі.

Ще один учасник злочину – також уродженець Грузії.

Домовившись з жертвою про зустріч поблизу недіючого кафе в Ковелі (місце було вибрано заздалегідь), щоб нібито замовити йому виконання будівельних робіт, зловмисник зранку 16 вересня 2019 року провів потерпілого якнайдалі від дороги та вистрілив йому в голову.

Чотирьом громадянам, яких затримали 18 вересня 2019 року, повідомлено про підозру у вбивстві на замовлення, за попередньою змовою групою осіб (кримінальне правопорушення, передбачене п.п. 11,12 ч.2 ст. 115 КК України). Найближчих 60 днів вони перебуватимуть під вартою.

Хід досудового розслідування перебуває на контролі в керівництва прокуратури області.

Зауважимо, що за вчинення такого злочину Кримінальним кодексом України передбачено покарання аж до довічного позбавлення волі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні