У Луцьку підприємства змусять прибирати місто

2
7
У Луцьку підприємства змусять прибирати місто
У Луцьку відбудуться екологічні заходи на підтримку всеукраїнської акції «Чиста Україна — чиста Земля!».

Відповідно до розпорядження міського голови, керівників підприємств, установ та організацій міста, незалежно від форм власності, зобов’яжуть забезпечити прибирання територій від опалого листя та відходів на власних і прилеглих територіях.

Про це інформують на сайті Луцької міськради.

З 23 вересня по 15 листопада 2019 року у Луцьку відбудуться загальноміські екологічні заходи на підтримку Всесвітнього руху «Робімо чистим світ!», який проходить в Україні під гаслом «Чиста Україна — чиста Земля!» з метою покращення якості довкілля в місті, ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ, запровадження селективного збору відходів, прибирання парків, скверів, зелених зон, проведення заходів з озеленення, активізації участі міської громади у вирішенні проблем в галузі поводження з відходами, пробудження екологічної свідомості та ініціювання дій громадян на користь охорони довкілля.

Протягом згаданого періоду відділом екології Луцької міської ради буде організовано екологічну акцію до Міжнародного дня чистих берегів з очищення прибережних захисних смуг водних об’єктів міста від сміття та відходів.
А також відбудуться:

загальноміські толоки з прибирання парків, скверів, зелених зон, об’єктів природно-заповідного фонду місцевого значення;
передача на утилізацію відпрацьованих побутових батарейок, акумуляторів, люмінісцентних ламп, термометрів;
акція «Місто – квітка, місто – сад» з висаджування первоцвітів у Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки.

Окрім цього, відповідно до розпорядження міського голови «Про організацію у місті Луцьку екологічних заходів на підтримку всеукраїнської акції «Чиста Україна — чиста Земля!», керівників підприємств, установ та організацій міста, незалежно від форм власності, зобов’язано забезпечити прибирання територій від опалого листя та відходів на власних і прилеглих територіях.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А комунальники будуть "курити".
Відповісти
підприємства платять податки і не мають прибиральників у штаті. Пустозвон є совковим прапором.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні