Троє луцьких школярів вчаться вдома, бо не мають щеплень

1
-2
Троє луцьких школярів вчаться вдома, бо не мають щеплень
Троє луцьких школярів нині перебувають на сімейній формі навчання за побажанням батьків.

Це діти, які не мають необхідних щеплень, - розповіла керівниця управління освіти міськради Зіновія Лещенко, повідомляє Суспільне Волині.

За її словами, протягом літа освітяни та медики обговорювали — як уникнути розповсюдження інфекційних захворювань. У підсумку ухвалили рішення: рекомендувати батькам вакцинувати своїх дітей, в протилежному випадку – обирати іншу форму навчання.

"Була домовленість така, що дітей без вакцинації, і з таких об’єктиних причин, щодо їх нездійснення, не будемо заразовувати до школи, або пропонувати батькам іншу форму навчання. Це означає що батьки своїми силами забезпечать дітям навчанняоба залучають за свої кошти до того педагогів.

Сімейне навчання – це діти, які за бажанням батьків, або не тому, що вони не вакциновані, а тому, що так хочуть батьки – навчаються вдома.

Діти, які перебувають на сімейному навчанні обов’язково мають здавати ті контрольні роботи, якіпередбачені програмою. Тобто станом на кожний семестр вони мають мати семестрову оцінку за відповідними завданнями, і обов’язково в кінці року мати річну оцінку", – пояснила Зіновія Лещенко.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
мало того,що діти нещепленні та ще будуть неграмотні... батьків треба судити та позбавляти прав.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні