Лучанин не може приватизувати земельну ділянку через сусідів, які за кордоном

0
-9
Лучанин не може приватизувати земельну ділянку через сусідів, які за кордоном
Лучанин не може приватизувати власну ділянку на вулиці Рівненській, 11, через те, що протягом тривалого часу його сусіди – за кордоном на заробітках.

Із заявою щодо можливості виготовлення технічної документації із землеустрою на вулиці Рівненській, 11, без згоди суміжних землекористувачів він звернувся, 24 вересня, до членів постійної комісії міської ради з питань земельних відносин та земельного кадастру, повідомляє ІА "Волинські новини".

На запитання голови профільної комісії Олександра Козлюка, чому ж сусіди не хочуть погодити межі земельної ділянки доповідачу, Олександр Миронюк відповів, що, мовляв, питання не в тому, що вони не хочуть, а в тому, що деякі з них фізично відсутні в Україні.

За словами чоловіка, його сусід та сусідка працюють закордоном протягом тривалого терміну.

"Щодня я ходив до них і смикав клямку дверей, однак й донині у помешканні так ніхто і не з’явився. Тоді я знайшов їх родичів, які повідомили що один із сусідів працює в Іспанії, інша – в Португалії. Коли повернуться до України – невідомо. Сказали, що, можливо, на Новий рік, може – після Нового року«, – поділився проблемою лучанин й звернувся до членів комісії, аби останні дозволили йому виготовити технічну документацію на землю без згоди сусідів.

На це голова комісії Олександр Козлюк відповів, що, згідно із регламентом, якщо під час засідання комісії відсутні представники з іншого боку питання, то це питання потрібно перенести на наступне засідання.

«За цей час ми спробуємо зв’язатися з вашими сусідами, і, якщо вони не вийдуть на зв’язок – приймемо рішення без них. Думаю, що під час наступного засідання, що відбудеться орієнтовно через місяць, ми вас підтримаємо. Але надайте секретаріату адреси всіх власників», – резюмував Олександр Козлюк.

Члени профільної комісії таку думку підтримали.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні