Через посуху в Австралії від голоду вмирають кажани

0
1
Через посуху в Австралії від голоду вмирають кажани
Через посуху в Австралії велика кількість кажанів була сильно виснажена чи вмерла з голоду.

Про це повідомляє УНН з посиланням на Associated France Press.

"За словами осіб, які здійснюють догляд за дикою природою і довкіллям в Австралії, велика кількість кажанів була серйозно виснажена чи вмерла з голоду в результаті тривалої посухи, яка нанесла шкоди їхнім продуктам харчування", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що волонтери знайшли сотні мертвих кажанів в Голд-Кості. Раніше траплялись випадки голоду у кажанів, але цей називають наймасовішим.

"Ми можемо очікувати погіршення ситуації. Зміни клімату посилюють посуху і ускладнюють виживання кажанів", - сказала волонтер Ешлі Фрейзер.

Вказано, що деякі види кажанів є основним запилювачем евкаліптових дерев, якими харчуються коали. Виснажені тварини мають пройти важку семитижневу реабілітацію. При цьому, їх не зможуть випустити на волю, доки там не буде їжі.
Теги: їжа, посуха
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні